Ένας από τους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες της γενιάς του, είναι ο Immune, ο οποίος κυκλοφόρησε στις 30 Ιανουαρίου 2024 το νέο του single με τίτλο WORLD STAR.

Αυτό που έχει εντυπωσιάσει το κοινό του τόσα χρόνια, είναι η χαρακτηριστική βραχνάδα στην φωνή του αλλά και ο τρόπος που στέκεται μετέωρος και χωρίζει το old school rap από το new wave.

Στις 19 
Μαΐου του 2020 ο Immune κυκλοφορεί το πρώτο του single με τίτλο Oldschool Vibes. Στην συνέχεια, συνεργάστηκε με διάφορους καλλιτέχνες όπως τον Mente Fuerte, στο κομμάτι Winners, στις 4 Σεπτεμβρίου του 2020, και μια ακόμα εμφάνιση του Immune στην διαδικτυακή σειρά μουσικών έργων “Dof Sessions”, του Θεσσαλονικιού μουσικού παραγωγού Dof Twogee, στις 23 Σεπτεμβρίου 2020. 

Το 2021 κυκλοφόρησε το πρώτο του προσωπικό άλμπουμ με τίτλο “PROMETHEUS” αποτελούμενο από 26 τραγούδια στο Spotify. Στις 14 Ιουλίου 2022 παρουσίασε τον δίσκο του «Prometheus» Live στη Θεσσαλονίκη, στo Ανοιχτό Θέατρο Νεάπολης που στην συνέχεια έγινε χρυσός.

Ο αυθεντικός εκπρόσωπος του αθηναϊκού ραπ ήχου με πάνω από 113,5 εκατομμύρια streams σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες, 80 χιλιάδες followers στο instagram και 283 χιλιάδες ακροατές στο spotify συγκλόνισε το κοινό του με την ανεξάντλητη ενέργεια και τον ποιοτικό του στίχο.
Θα βρείτε τα social media του καλλιτέχνη εδώ


 Κάθε beat, κάθε στίχος και κάθε του ανάσα βγάζουν ένα ξεχωριστό συναίσθημα, που σε παρασέρνει και σε κάνει να ανατριχιάζεις! Έτσι και το νέο του single είναι μοναδικό και καθηλωτικό.


Ακούστε το World Star σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα από την Barcode Entertainment και την Stay Independent : 


Εδώ